قوانین طراحی سایت برای کسب و کار



صفحه درباره ما: داستان خود را بگوييد و ارزش ها، روش ها و هر اطلاعات ديگري که برند شما را تعريف مي کند را با صفحه درباره ما به اشتراک بگذاريد. با استفاده از اولين شخص («من» يا «ما») از بازديدکنندگان جديد استقبال کنيد، زيرا اين کار حسي دوستانه از صميميت و صميميت مي‌افزايد. همچنين، فراموش نکنيد که تصويري از خود يا اعضاي تيم خود اضافه کنيد، زيرا مشتريان هميشه دوست دارند چهره پشت يک کسب و کار را ببينند. اگر به دنبال الهام گرفتن هستيد، اين 21 صفحه بهترين درباره ما به شما نشان مي دهد که چگونه اين صفحه انجام مي شود.



صفحه تماس: زماني که بازديدکنندگان مي خواهند با شما تماس بگيرند، بايد بتوانند به راحتي شما را در دست بگيرند. اينجاست که يک صفحه تماس وارد مي‌شود. مطمئن شويد که شماره تلفن، آدرس پستي، آدرس ايميل تجاري و حساب‌هاي رسانه‌هاي اجتماعي را درج کرده‌ايد. همچنين مي‌توانيد افزودن يک ويجت چت زنده را در نظر بگيريد که به بازديدکنندگان اين فرصت را مي‌دهد که تماس بگيرند و پاسخ فوري دريافت کنند، يا يک فرم تماس که مي‌توانند پيام خود را مستقيماً از طريق سايت شما بنويسند.



چگونه يک وب سايت طراحي کنيم


موارد اضافي (اما به شدت توصيه مي شود):



صفحه محصول يا خدمات شما : صفحه محصول (يا صفحه خدمات، بسته به صنعت شما) جايي است که بازديدکنندگان شما چيزهايي را که براي ارائه داريد کشف مي کنند و اگر متقاعد شدند، کارت اعتباري خود را خارج کرده و خريد انجام دهند.


هنگامي که وب سايتي را با در نظر گرفتن صفحه محصول يا خدمات طراحي مي کنيد، در اينجا چند توصيه کليدي وجود دارد: اضافه کردن عکس محصول با کيفيت بالا، نوشتن توضيحات دقيق و جذاب محصول يا خدمات، و شفافيت در مورد شرايط خود (مانند حمل و نقل، بازگشت، يا لغو) سياست هاي).



يک وبلاگ: ايجاد يک وبلاگ شهرت شما را به عنوان يک متخصص افزايش مي دهد، به شما کمک مي کند يک جامعه وفادار ايجاد کنيد، و راهي موثر براي هدايت ترافيک به وب سايت شما است.


اگر نويسنده طبيعي نيستيد، نگران نباشيد - خيلي بيشتر از آنچه فکر مي کنيد براي گفتن داريد. مي توانيد در مورد مشتريان خود (داستان هاي موفقيت، مطالعات موردي، مصاحبه ها) يا خودتان (رويدادهايي که شرکت مي کنيد، کارمندان جديد و موارد ديگر) بنويسيد. اما با ارزش ترين ايده هاي وبلاگ از تخصص خود شما حاصل مي شود. خوانندگان شما دوست دارند نکات، روش‌ها و هک‌هايي را که براي حل مشکلاتي که با آن‌ها مواجه مي‌شويد، کشف کنند و قطعاً ارزش افزوده آن را قدرداني خواهند کرد.



توصيفات: يک صفحه توصيفات صادقانه افزودني فوق العاده موثر براي طراحي وب سايت شما است. مطالعات نشان مي دهد که 77 درصد از مشتريان راضي پس از داشتن يک تجربه مثبت، کسب و کار يا خدمات شما را به يک دوست توصيه مي کنند. اگر هدف وب سايت شما جذب مشتريان جديد است، از قدرت دهان به دهان استفاده کنيد و اجازه دهيد مشتريان راضي شما فروش را براي شما انجام دهند.



صفحه splash : يک صفحه splash به عنوان پيش نمايش سايت شما عمل مي کند و بازديدکنندگان را قبل از رسيدن به صفحه اصلي شما website خوشامد مي گويد. اين يک راه عالي براي تعامل با بازديدکنندگان با استفاده از تصاوير با کيفيت بالا يا متن جالب، يا تبليغ يک پيشنهاد يا رويداد ويژه است.



پرسش و پاسخ صفحه: صفحه پرسش و پاسخ يک صفحه اختصاصي در وب سايت خود فراهم مي کند که بازديد کنندگان را با پاسخ سريع و ساده به سوالات رايج در شيوه اي سازمان يافته و سازمان يافته است. مي تواند با ارائه پاسخ هاي خودکار در زمان صرفه جويي کند و تجربه اي عالي براي کاربران فراهم کند.



07. عناصر وب سايت خود را طراحي کنيد

شما محتواي خود را آماده کرده ايد، نام دامنه خود را ادعا کرده و صفحات وب سايت خود را راه اندازي کرده ايد. به طور رسمي زمان طراحي عناصر وب سايت شما فرا رسيده است.


در اين بخش، در مورد تمام جزئياتي که وب سايت شما را گرد هم مي آورد و نحوه چيدمان آنها براي تشکيل يک طرح منسجم صحبت خواهيم کرد. در نهايت، اين تصميمات بايد بر اساس هويت برند شما هدايت شوند - ظاهر متمايز و صدايي که براي انتقال پيام خود به مخاطبان استفاده مي کنيد. علاوه بر اين، قابليت استفاده را در نظر داشته باشيد: وب سايت شما بايد هميشه ناوبري آسان را تسهيل کند و تلاش کند تا به بازديدکنندگان تجربه اي جذاب بدهد.


در اينجا چند عنصر وجود دارد که هنگام يادگيري نحوه طراحي وب سايت بايد روي آنها کار کرد:



معماري وب سايت : براي ارائه بهترين تجربه ناوبري وب سايت براي بازديدکنندگان، صفحات شما بايد به درستي به يکديگر متصل شوند. اطمينان حاصل کنيد که بازديدکنندگان مي توانند به راحتي صفحات مورد نياز خود را با افزودن يک منوي پيمايش و پياده سازي پيوندهاي داخلي پيدا کنند. در نهايت، «قانون دو کليک» را دنبال کنيد: بازديدکنندگان شما براي دسترسي به هر صفحه از سايت شما، در هر کجا که هستند، نبايد بيش از يک بار کليک کنند.



منو: اين عنصر مرکزي طراحي شما آيتم هاي مختلفي را که در وب سايت شما به نمايش گذاشته مي شود را نشان مي دهد و اطمينان حاصل مي کند که بازديدکنندگان مي توانند به راحتي يک صفحه را پيدا کرده و از صفحه اي به صفحه ديگر حرکت کنند. منوهاي وب‌سايت از منوي سرصفحه افقي استاندارد تا منوي همبرگر فشرده متغير است . هر سبکي که انتخاب مي کنيد، توصيه مي شود آن را در هر صفحه از سايت خود در دسترس قرار دهيد و براي جلوگيري از خوشه بندي صفحه، تعداد موارد را به حداقل برسانيد.


رنگ‌ها: روان‌شناسي رنگ‌ها ثابت مي‌کند که رنگ‌هاي مختلف تأثيرات متفاوتي بر رفتار انسان مي‌گذارند و همين موضوع آن را به جنبه‌اي مهم در طراحي وب‌سايت تبديل مي‌کند. هنگام انتخاب طرح رنگ وب سايت خود ، يک قانون کلي اين است که خود را به سه رنگ محدود کنيد: يک رنگ اصلي (60? ترکيب)، يک رنگ ثانويه (30?) و يک رنگ برجسته (10?). البته، اگر قبلاً رنگ‌هاي برند را براي خود يا کسب‌وکارتان تثبيت کرده‌ايد، اينها بايد گنجانده شوند.


فونت‌ها: وقتي بهترين فونت‌ها را براي وب‌سايت خود انتخاب مي‌کنيد، فونت‌هايي را انتخاب کنيد که خوانا (هم در دسک‌تاپ و هم در موبايل) و مطابق با هويت برند شما باشند. در حالي که دنياي تايپوگرافي گسترده است، حداکثر سه فونت را انتخاب کنيد تا از هرج و مرج بصري جلوگيري کنيد.



بهترین روش برای طراحی سایت

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *